Over Cover-Mediation

Over Cover-Mediation

Cover-Mediation is ontwikkeld voor de professionele mediator, coach, trainer en loopbaanbegeleider. Leden van een van de beroepsorganisaties hebben bijzondere voordelen en kunnen hier terecht voor relevante (zakelijke) verzekeringen.

Cover-Mediation is een initiatief van Covermij Collectieve Verzekeringen. Wij zijn gespecialiseerd in collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties en brancheverenigingen. Cover-mediation is de handelsnaam waaronder wij een aantal verzekeringen voor mediators, coaches e.d. verzorgt. 

Covermij Collectieve Verzekeringen heeft de ambitie om passende en aantrekkelijke verzekeringen op een innovatieve en efficiente manier aan te bieden. Daarom zoeken wij samenwerking met partners zoals beroepsverenigingen en verzekeraars.

 

Covermij BV is een vooruitstrevend kantoor en verzorgt verzekeringen voor specifieke doelgroepen. Covermij staat ingeschreven bij de AFM onder nummer 12046173. Collega's hebben ieder een eigen specialisatie. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met collectiviteiten voor beroepsorganisaties. Onze ervaring en expertise stelt de beroepsorganisatie in staat om aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan haar leden te bieden.